AFTENMENU

SNACKS

Oxe kroketter
med sort aioli
40,-

Flæskesvær
med timian salt og dip
35,-

HOVEDRETTER

Fish ‘n’ Chips
135,-

Fish ‘n’ Chips gourmet
med jomfruhummer
185,-

Risotto
med svampe & sortkål
135,-

Svinemørbrad
ala creme anno spisebar 15.
145,-

Moules-Frites
dampet hvidvin med skaloteløg
165,-

Deleretter

vi anbefaler 3 til 4 pr pers

Tatar
med svampe, beder , kapers,syltet løg
80,-

Pillerejer
med citronmayo
105,-

Rødbede rimmet kulmule
med rosenkål og jordskokker
75,-

Lakserilette
med variation af løg og urt
85,-

Stenbiderrogn
serveret på vaffel
105,-

Hønsesalat
med pestocreme og urt
80,-

Charcuteribræt
med hjemmelavet sylt og tapenade
95,-

Variation af sæson bagte beder og rodfrugter
60,-

Vitello tonnato ala spisbars version 2019
85,-

Tilkøb af brødkurv
20,-

DESSERT

Spisebar 15’s citronmåne
med twist
55,-

3 slags oste
med sprødt og sødt
95,-

Trøffel med rødbede
15,- pr stk