AFTENMENU

SNACKS

Friteret gedeost
med rødbedepesto
45,-

Oxe kroketter
med sort aioli
40,-

Puffet svær
med timian salt
35,-

HOVEDRETTER

Vegetar: Confiteret selleri
med pesto, parmesan chips og palmekål.
120,-

Kød: Svinemørbrad
ala creme anno spisebar 15.
135,-

Deleretter

vi anbefaler 3 til 4 pr pers

Risotto
med syltet svampe , sort kål , ris
60,-

Tatar
med svampe, beder , kapers,syltet løg
75,-

Stegt padron peber
med urter og mayo
55,-

Rødbede rimmet torsk
med rosenkål og jordskokker
75,-

Lakserilette
med variation af løg og urt
65,-

Hønsesalat
med pestocreme og urt
70,-

Charcuteribræt
med hjemmelavet sylt og tapenade
85,-

Variation af sæson bagte beder og rodfrugter
60,-

Vitello tonnato ala spisbars version 2019
65,-

Tilkøb af brødkurv
20,-

DESSERT

Gammeldags æblekage
med twist
60,-

3 slags oste
med sprødt og sødt
85,-

Trøffel med rødbede
15,- pr stk