Byg dit eget CV nemt og professionelt

Når du skal søge job kan det være overvældende at skulle bygge dit CV op på en måde, så du sikrer dig selv et godt førstehånds indtryk, samtidig med at du giver en overskuelig præsentation på en professionel måde.

Det overvældende er særligt at tænke på, at dit CV blot vil være ét af mange, som vil blive sendt ud til firmaer, og derfor er det særligt vigtigt, at skille sig ud i sit CV. Det kan derfor være en god idé at få hjælp og rådgivning til din CV og ansønings proces, så du får optimeret dine muligheder for at lande dit drømmejob.

Hos Candeno kan vi tilbyde denne service, da vi har mange års erfaring med at rådgive om CV og ansøgninger. Udover vores rådgiving kan vi også tilbyde andre services, som vil hjælpe dig med at bygge dit eget CV nemt og professionelt. Gå ind på vores hjemmeside Candeno – Byg dit eget CV nemt og læs mere eller kom i gang allerede i dag, eller læs med her, hvor vi giver dig en præsentation til vores service inden for CV og ansøgninger. 

Online værktøjer til rådighed for dig

Med en konto hos Candeno får du adgang til en lang række online værktøjer, som gør livet nemmere for dig når du skal lave dit CV eller din ansøgning. Særligt vil vi fremhæve vovres CV-builder værktøj, som er en online template til at opbygge dit CV, så du nemt, hurtigt og overskueligt kan bygge et professionelt CV op med alle dine informationer.

Disse templates kan modificeres efter dine behov, så du får et CV eller en ansøgning som afspejler dig og dine færdigheder. Derudover har du adgang til professionel rådgivning gennem blandt andet vores online chat, så hvis du skulle gå i stå eller mangle inspiration mens du er i gang med dit CV eller din ansøgning, så sidder vi klar til at hjælpe dig videre. Vi har en svartid på blot fem minutter, så du hurtigt kan komme i forbindelse med feedback eller ved spørgsmål. 

Andre services som kan hjælpe dig på vej

Du kan også vælge at tilkøbe andre services, som hurtigere kan få dig i job. Du kan blandt andet få din egen skribent, som kan sætte prikket over i’et på dit jobsøgningsmateriale. Du får også adgang til vores online job databse, som er en overskuelig platform hvor du kan søge jobs direkte. Derudover har vi tekstforfattere, korrekturlæsere og professionelle grafiske designere tilknyttede, som alle kan tilkøbes, så du kan optimere dit CV og din ansøgning til det fuldeste.