De perfekte måltidskasser fra Halkær Ådal

Halkær Ådal

Igennem de seneste år er økologi blevet en mærkesag hos de fleste danskere. Der er flere og flere i dag, der aktivt tager et valg om at vælge økologiske varer i deres hverdag. Halkær ådal støtter i den grad op om denne beslutning, og derfor kan du altid nyde måltidskasser fra Halkær Ådal med god samvittighed.

Er du også en af dem eller er I en familie der har en yderst travl og stressende hverdag? En hverdag fyldt med lange arbejdsdage og en masse praktiske ærinder, der også lige skal klares inden man kommer hjem? Så betyder det højstsandsynligt også, at der ikke er meget overskud til at stå, at lave mad fra bunden af hver evig eneste dag.

Hvis du derfor er på jagt efter en løsning på det problem, der både giver dig en varieret og sund kost, samt tager udgangspunkt i de økologiske råvarer, så er Halkær Ådals færdigretter den rigtige vej fremad.

Konceptet som du finder hos Halkær Ådal er, at det handler om at gøre det så let for dig og din familie som overhovedet muligt, at få et sundt og nærende måltid og samtidig kunne prioritere jeres tid på det i har lyst til. Uden med andre ord, at være tvunget til at stå i køkkenet.

Måltidskasser

Halkær Ådal har tre forskellige måltidskasser og derfor også tre forskellige koncepter, som du som kunde kan vælge imellem. Dette betyder også, at uanset hvilke madpræferrencer du har, så findes der en måltidskasse til dig.

Pensionistkassen er for dig, som ønsker de mere klassiske retter. Du kommer blandt andet til at finde gode danske hakkebøffer med bløde løg, frikadeller, brun sovs og forloren hare med bacon. Alle de gode gamle klassikere findes i denne kasse.

Der er i denne måltidskasse lagt vægt på, at maden skal være bøde varieret og letkrydret. Det skal samtidig være skånsomt for tænderne og derved nemt at tygge. 

Halkærkassen er den ideelle kasse for dig, som bare elsker velsmagende, sunde og klassiske retter. Disse retter inkluderer blandt andet boller i karry, frikadeller, hakkebøf med bløde løg og naturligvis helt igennem veltilsmagte saucer til.

I denne måltidkasse får du både retter du kender i forvejen, men forhåbentlig vil du også blive præsenteret for en række nye retter. Både det thailandske og indiske køkken er på menuen.

Vegetarkassen er den sidste måltidskasse som Halkær Ådal tilbyder. I denne kasse bliver der leveret færdigretter, som alle er lavet på friske samt økologiske råvarer.