Drøm dig til sydens sol med et simpelt trick

Hvis du har set bare ét af de efterhånden alverdens boligprogrammer, som næsten ikke er til at komme udenom på sendefladen, vil du have opdaget, hvad danskerne efterspørger, når de skal investere i en ny bolig: lys, lys og atterlys. Det er vel i og for sig ikke så underligt, når man tænker på hvor uoverskueligt mange gråvejrsdage, der kan tælles i et kalenderår.
Udover lyset sukker vi danskere også efter fine og enkle detaljer i indretningen, og vi er særligt på udkig efter de detaljer, der kan få rum til at synes større, for lad os bare blive enige; det er noget nær umuligt at få fingre i bare en nogenlunde størrelse bolig med de kvadratmeterpriser, der hersker i landet i disse år. Men hvad gør man så, hvis man såre simpelthen ikke har pengene til disse investeringer, men – helt legitimt – stadig drømmer om både lys og flere kvadratmeter?

Lys og luft i ét

Se, det er simpelthen her, Melholt’s Handels Center kommer ind i billedet og tilbyder en samlet løsning, der leverer både lys og luft. Og hvordan det, tænker du sikkert. Jo, nu skal du høre; Melholt’s Handels Center har specialiseret sig i at fremstille indvendige, smukke(!) døre, der vil shine selv det mørkeste hjem op. 

Ved at udskifte din efterhånden slidte og alt for mørke dør, der alligevel kun er til besvær, med en smuk, lysmalet fransk dør med fine ruder, vil du med nærmest statsgaranti føle, at du har fået nyt hjem. Udover at døren bare er vanvittigt smuk og stilfuld i sig selv, vil den tilføre din bolig lys og luft.
Er du stadig ikke overbevist? Det kræver godt nok lidt nytænkning, at døren pludselig skal være en aktiv del af din indretning, men forestil dig, at noget så simpelt som at udskifte en dør kan forlænge dit alt for trænge køkken videre ind i spisestuen ved at sende både lyset og luften videre på en måde, der får begge rum til at synes større. Har du brug for endnu mere, kan du jo passende udskifte døren mellem spisestue og den stue, du længe har bandet over har været alt for mørk, og pludselig vil lyset fra køkkenet kunne svæve hele vejen ind i stuen.

Er du fristet? Gå på opdagelse på indvendige døre og find præcis den dør og det design, der passer til dit hjem. Og frygt ikke, hvis du ikke umiddelbart kan finde din drømmedør. Melholt’s Handels Center står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis din løsning!