Guide: De fem bedste apps til iPhone, som du bare må have

Vi har lavet en guide over de bedste apps til iPhone, som man bare må have. I vores guide er der udelukkende lagt fokus på gratis apps til din iPhone, som kan hentes i appstore. 

Der findes et hav af iPhone apps, og her har vi listet de 5 bedste iphone apps, som du kan få til din iPhone og iPad.

Google translate: 

– Google translate er en app, som er meget nyttig. Den kan fåes i en både online og offline version, så du altid har den ved hånden. Google translate kan oversætte de fleste sprog, og er en rigtig god app at hente ned, hvis man skal ud og rejse, eller man måske har sat sig for at lære et nyt sprog. Særligt hvis man skal ud og rejse, er google translate en god idé at downloade offline på sproget, som tales i det pågældende land som du rejser til, for så kan du altid kommunikere med lokalbefolkningen. 

Google Maps:

– Google maps er en af de bedste kort apps, som man kan finde. Google maps kan bruges online og offline, og er en helt ideel app at bruge, hvis man skal rejse til et sted man ikke har været før, og måske kan få problemer med at finde vej. Det er en kæmpe fordel at google maps kan bruges i offline tilstand, da du kan downloade et kort over det sted, som du rejser til. 

Wolt:

– Holder du af god mad, som er af god kvalitet, så er wolt appen for dig. Wolt er en sammenslutning af lækre restauranter, cafeer og take-away restauranter, som leverer mad direkte til din dør. Wolt er super enkelt at bruge, og du har mulighed for at lave et unikt link, som dine venner kan signe sig op fra, og derved tjener du point op, som du kan bruge i wolt appen.

DR Tv:

– DR har lavet en rigtig fin og brugervenlig app, hvor du har alle DR\’s programmer lige ved hånden. Den findes både til iPhone og iPad.

LinkedIn: 

– LinkedIn er for dig, som ønsker at opbygge et professionelt netværk. LinkedIn fungerer meget som FaceBook, men forskellen er bare at LinkedIn udelukkende er for professionelle, hvor du kan netværke, søge jobs, finde gamle kollegaer – og det mest smarte er, at du kan lave en online CV, som ligger frit tængeligt for alle, og på den måde har du en stor sandsynlighed for at blive headhunted.