Guide: Rejs rundt i Vietnam

Rejs til Vietnams hovedstad Hanoi, og få en oplevelse for livet. Hanoi er en stor kulturel oplevelse med sine ikke mindre end 7,8 millioner indbyggere. Hanoi ligger lige op til Den Røde Flod, og Hanoi byder også på en masse seværdigheder. 

Hanoi er helt ideelt at besøge, hvis man rejser ned igennem Vietnam – eller bare til Vietnam. Scootere fylder vejen, og lokale markeder er at finde overalt i byen. I Hanoi har du altså mulighed for at opleve ægte asiatisk kultur. Hanoi er også i rivende økonomisk udvikling, og store flotte bygninger blomstrer op overalt. Hanoi er billig at leve i, og du kan spise og shoppe for nærmest ingen penge. Hanoi er i den grad også anbefalelsesværdig at besøge, hvis man er backpacker og rejser på budget. 

Kultur og natur

I smukke Hanoi kan du opleve både kultur og natur. En af de største attraktioner, som man bare skal besøge når man er i Hanoi er Temple of Literature fra 1070. Templet er omgivet af smukke grønne omgivelser og byder på et hav af detaljer, og så koster det kun 9 dkk at besøge templet – så det er altså noget alle kan være med på, også selvom man rejser på budget. 

St. Joseph’s katedralen er bestemt også et besøg værd. Katedralen blev bygget under den franske koloni-tid, så hvis du er interesseret i historie, er Hanoi helt klart et besøg værd. 

I Hanoi er størstedelen af befolkningen buddhister, og derfor findes der primært templer i Hanoi. Byen har som sagt en masse forskellig kultur og historie at byde på, men også hyggelige gader og markeder er at finde i stor stil – så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Der findes også en masse natur rundt om Hanoi, og kun to timers kørsel fra Hanoi ligger Halong Bay, hvor du kan se klipper der stikker op fra vandet, så langt øjet rækker. Der er også mulighed for bådture, dykning eller bare afslapning, hvis det er det man har lyst til.

Hvis du elsker natur, så skal du altså virkelig opleve Vietnam, og Hanoi er en god by at tage udgangspunkt i. 

Når man rejser til Vietnam er det en god idé at sætte mindst to uger af til rejsen, da der simpelthen bare er så meget at opleve, og derfor ville det jo være synd, hvis man ikke får det hele med. Travelday kan give dig inspiration, og hjælpe dig med at planlægge din rejse til Hanoi Vietnam, så du får så meget ud af din tid som muligt. Hanoi er en fantastisk by, som bare skal opleves. 

Se travelday.dk her