Investeringen du ikke vil fortryde: En Mulberry taske

Har du undret dig over, hvorfor nogle tasker bliver ved med at være in år efter år? Trends kommer og går, men at skabe en designertaske, som aldrig går af mode kræver altså sit. Det kræver at tasken skal også være af høj kvalitet og være tidsløs i designet. For at en taske er tidsløs i designet, skal den være klassisk og unik på en og samme tid.

mulberry tasker er indbegrebet af ovenstående. Taskerne er moderne, og nogle engelske klassikere der i mange år har været populære iblandt kvinder, og med deres moderne designs, er det nemt at forstå, hvorfor kvinder over hele verden vælger at investere i en Mulberry taske. Det forholder sig faktisk også sådan at mulberry tasker hele tiden stiger i værdi over tiden. 

Et unikt design

Brandet Mulberry blev etableret tilbage i 1971, og det er jo faktisk ikke vildt mange år siden – og derfor er det også interessant hvordan dets designs har formået at være på linje med klassiske italienske og franske modehuse, som har eksisteret i over hundrede år som Louis Vuitton og Chanel, som de fleste jo nok også kender.

Det som der kendetegner de ikoniske Mulberry tasker, er deres logo og materiale. Mulberry tasker bliver primært fremstillet i ægte læder og skind af den bedste kvalitet – hvilket selvfølgelig er klart, da en Mulberry taske bestemt ikke er en billig taske at anskaffe sig. Materialerne Mulberry benytter sig af er utrolig slidstærke, da skind kan holde til alt slags vejr, og da det holder sig flot i lang tid – hvilket også gør at en Mulberry taske er en god investering, da taskerne er utroligt slidstærke. Hvis du bruger din Mulberry taske hver dag over en lang periode, vil skindet patinere, som er en slag aldring af materialet, som egentlig kun gør tasken pænere med årene. Logoet på en Mulberry efterligner morbærtræet, og logoet fremgår på taskerne i et guld eller sølv emblem, ofte placeret ved taskens låsekasse, som også er en helt unik ting ved Mulberry taskerne. 

Mulberry har over årene produceret en række ’it’-tasker eller business tasker, som har været ekstremt populære i erhvervsluvet. De mest kendte Mulberry tasker hedder Alexa og Bayswater. Alexa tasken bliver ikke produceret mere, og den er defor ekstremt eftertragtet på vintage-markedet, hvor den koster noget nær det samme, som en ny Alexa taske ville have kostet for ny. 

Invester i en Mulberry taske – du vil ikke fortryde det!