Nordisk Guld står klar til at hjælpe dig med dit salg af guld

Guld er et ædelmetal med mange egenskaber: Det kan både smeltes, omformes og genanvendes. Gennem tiden har guld været givet høj værdi. På grund af dets farve og styrke har det været anvendt til dekorationer, genstande, våben og smykker, og den dag i dag anvendes det stadig til produktion af mønter også. 

Guld produceres ikke i massevis på samme måde som for eksempel stål, da der er begrænset kilder til materialet. Derfor har guld stadig høj værdi, og dermed kan guld sælges til en god pris.

Hvis du sidder inde med guld, hvadenten som smykke, genstand eller guldbar, og du gerne vil sælge dit guld, så kan du roligt sælge dit guld og blive vejledt af Nordisk Guld. Dette er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i guldpriser, og som altid byder på Danmark højeste guldpriser.

Nordisk Guld har fokus på god service og tilfredse kunder, da Nordisk Guld stræber efter at være den førende guld forhandler inden for brugt guld i Danmark. Derfor står Nordisk Guld klar til at vejlede dig under dit salg af guld, og de står klar med klare handelsbetingelser, som giver dig sikkerhed, når du sælger dit guld. Gå ind på Omkring Nordiskguld.dk og se mere. 

Handelsbetingelser

Du skal være fyldt 18 for at kunne sælge dit guld. Dette vil sige, at når du har besluttet at sælge dit guld, så husk at fremvise gyldigt ID, så du ikke får problemer med dit salg. 

Udbetaling

Normalvis foregår betaling via bankoverførsel. Dette sker enten når du har besøgt butikken, og dit guld er blevet vurderet, eller når du har indsendt dit guld og det er blevet vurderet. 

Under særlig aftale kan udbetalingen ske i kontanter, men dette er noget som skal være aftalt på forhånd med Nordisk Guld.

Garanti

Nordisk Guld sørger altid for at du modtager dine penge hurtigst muligt. Derfor sker bankoverførslen som en straksoverførsel, så du har pengene på din bankkonto med det samme. 

Returret

Intet er bindende indtil du har accepteret et tilbud på dit guld. Det vil sige du er i åben dialog, hvor du altid kan trække dig, så længe dialogen er igangværende.

Så snart du har accepteret et tilbud på dit guld, så accepterer du at din returret frafalder, da guldet vil blive smeltet om og blive genanvendt i industrien, eller blive videresolgt. 

Behandling af fortrolige oplysninger

Nordisk Guld sikrer din fortrolighed ved udelukkende at bruge dine oplysninger i forbindelse med din handel med Nordisk Guld. Herefter slettet alle personlige oplysninger, som loven foreskriver.