Tag til Singapore og oplev Formel 1

Tag til Singapore og se Formel 1 i verdens reneste storby, hvor løbet finder sted i byen eksisterende gader. Her er der rig mulighed for at kombinere en storby ferie, motorløb og nogle af verdens lækreste strande. 

Løbet finder sted om Marina Bay, som blev anlagt i 2008, og siden har lagt bane til Singapore Grand Prix, og også Formel 1, blandt andet som den første til at hoste et Formel 1 natløb på en fuldt oplyst bane. Banen er teknisk svær, hvilket gør suset og stemningen ekstra god, når du sidder og ser Formel 1 live. 

Gode muligheder for at kombinere Formel 1 med lækre strande og storby

En Formel 1 rejse med Unique Travel indeholder alt du kunne forestille dig. Du får tur/retur flyrejse fra Kastrup til Singapore, transport til og fra lufthavnen og Formel 1 banen, lækkert hotel midt i byen med morgenmad inkluderet, og så selvfølgelig også indgangspas og adgang til Formel 1 i Singapore. 

Derudover kan du kombinere din Formel 1 oplevelse med storby tur rundt i Singapore, så du kan opleve denne ekstatiske storby og kultur. Du kan også vælge at kombinere din Formel 1 tur til Singapore med en rejse til Bali og opleve nogle af de bedste strande i verden på en toplækker dase ferie. Du skal blot fortælle Unique Travel hvad du drømmer om, og så vil du modtage et rejsetilbud, så du kan udleve dine store rejse drømme. 

Fem enkle trin til din rejse

Du er ikke mange trin væk fra at komme afsted på din Formel 1 drømme rejse. Du skal blot gøre følgende:

  1. Ring til Unique Travel og få en uforpligtende snak om dine muligheder og dine drømme for din rejse. 
  2. Modtag et udkast til din personlige rejseplan, baseret på din snak med Unique Travel. Herefter kan du melde tilbage om du ønsker noget ændret eller tilføjet. 
  3. Bekræft din rejseplan, book rejsen og modtag dine billetter i god tid før afrejse. 
  4. Rejs afsted helt uden bekymringer, da Unique Travel’s rejseagenter kun er et opkald væk hvis du har behov for assistance under din rejse. 

Tøv derfor ikke med at gå ind på Formel 1 i Singapore og bliv inspireret til din næste rejse. Her kan du læse mere om dine muligheder for en Formel 1 rejse til Singapore, tilkøb af oplevelser og hvordan du kan tage kontakt til Unique Travel til en uforpligtende samtale om dine rejse muligheder.