Vind penge med Varelotteriet

Skrabespil 

Skrabespil og lotterier er en af de mest populære former for casino spil. Det er utroligt simpelt og det er også en af grundene til, at så mange vælger det. Du behøver nemlig hverken strategi eller taktik til at kunne vinde sådan et, det eneste det kræver er held (og nok lodder). Det fungerer på den måde at du får et lod, og som navnet hentyder skraber du det. Det kan både foregå fysisk på et stykke papir, eller online på din computer eller mobil. Så vil der dukke nogle forskellige symboler op på dit lod, og alt afhængig af hvilke symboler du har fået, vil du vinde forskellige præmier eller ikke vinde noget. Det står ofte på selve loddet hvad det kræver af symboler for at du vinder, og er nemt tilgængeligt. Derfor ved du med det samme om du har vundet eller ej, og i så fald hvad du har vundet. 

Skrab med varelotteriet

Varelotteriet plejede som navnet hentyder at have præmier som var købmandsvarer. Det er nemlig en af de ældste lotterier i Danmark, og har blevet ved med at være populært siden 1887. Nu kan du dog ikke længere vinde købmandsvarer men vinder i stedet penge! Navnet har dog ikke ændret sig, men med de rigtige symboler kan du være heldig og vinde store beløber. Men hvorfor vælge Skrab på Varelotteriet?

1. Du kan selv bestemme hvor du vil anskaffe dig dit skrabelod og det er rigtig nemt at komme til. Du kan både gøre det hos en forhandler af spil eller online på Varelotteriets hjemmeside. På den måde er det nemt for dig at komme til. Det eneste det kræver er at du er fyldt 18 år. Hvis du gerne vil spille med på hjemmesiden får du ikke en fysisk lodseddel men kan i stedet spille direkte og behøver ikke vente på sedlen. 

2. Hvis du vinder penge online bilver de sat direkte ind på din bankkonto. Ved at oplyse dine bankoplysninger inde på hjemmesiden kan du hurtigt få pengene direkte på din konto når du vinder. Så kan det ikke blive nemmere, og det er også lidt nemmere end at gøre det fysisk.

3. Det er en god og nem måde at tjene lidt ekstra penge. Det kan være meget spændingsfyldt at købe skrabelodder, når man kan sidde og vente på at se hvad man vinder. Det kan også være en god måde at tjene lidt mere.